Annons

3 lättlagade helgmenyer med lax, färsbollar och vego

Här kommer tre helgmenyer för alla smaker.

Den här veckan har jag haft fullt upp och inte hunnit göra några nya menyer. Det har varit julfotograferingar till den nya tidningen Mauds jul som ska komma ut i november. Roligt men svettigt att stå och julbaka när det är sommarvärme ute. Men här hittar ni tre favoritmenyer, en med kött, en med fisk i huvudrätten och en helt vegansk meny. Självklart kan ni mixa och matcha som ni själva vill bland menyerna. Klicka bara på länken så kommer du till menyn.

Annons

Trevlig helg!

Italienska kalvfärsbollar med salvia och citron i tomatsås. Foto: Ulrika Pousette
Italienska kalvfärsbollar med salvia och citron i tomatsås. Foto: Ulrika Pousette
Annons
Lax med smakrikt täcke, gurksås och kamutvetesallad. Foto: Ulrika Pousette
Lax med smakrikt täcke, gurksås och kamutvetesallad. Foto: Ulrika Pousette
Vegoburgare med goda tillbehör. Foto: Ulrika Pousette.
Vegoburgare med goda tillbehör. Foto: Ulrika Pousette.
Annons

ANNONS

Utvalt av tv-kocken Maud Onnermark

Slev med termometer som kan mäta upp till 220°C.

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar