Annons

Äppelkaka med kokosmaräng

Äppelkaka med kokosmaräng var ett av de tio populäraste recepten på SVT under förra året.
Tio i topp på SVT 2018: Äppelkaka med kokosmaräng.
Tio i topp på SVT 2018: Äppelkaka med kokosmaräng hamnade på andra plats.

Äppelkaka på tio i topp lista

Ni har väl inte missat den här smaskiga äppelkakan, som jag lagade i Go’kväll i höstas. Receptet hamnade på andra plats av de mest klickade recepten på SVT under hela 2018. Det är alltid lika roligt när jag vet att recepten som jag gör blir uppskattade. Fortfarande kan vi köpa fina svenska äpplen i butikerna i Skåne, så det är alls inte försent att njuta av en god äppelkaka med svenska äpplen. Det lättlagade receptet hittar ni här.

Annons

Ha en fortsatt fin tisdag. Själv ska jag snart bege mig norrut och känner en viss oro. Här i Malmö skiner faktiskt solen idag, men jag hörde just att i Umeå vräker snön ner. Så det är bara att hoppas att de hinner med snöröjningen på flygplatsen i Umeå.

Annons

Bästa hälsningar Maud

 

ANNONS

Utvalt av tv-kocken Maud Onnermark

Slev med termometer som kan mäta upp till 220°C.

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Laddar