Annons

Bråda dagar och frasiga knyten

Frasiga knyten goda till drinken.

Min tid räcker inte till och jag vet att ni är många som undrar varför det inte händer något nytt på bloggen. Det händer så mycket i min värld att jag inte hinner med allt. I går kväll provlagade jag dessa små knyten som jag ska jag ska laga i Go’kväll  lördagen den 7 oktober.

Annons

De blev väldigt goda och superenkla att göra, den 7 oktober får ni receptet. I Matmagasinet håller vi på med det sista i vår Julspecial, som i år blir extra tjock och fullmatad. Nästa vecka skickar vi den till tryck och det är därför det har varit extra mycket att göra de här dagarna. För jag kommer inte vara på redaktionen på torsdag och fredag utan i Oslo för chefskonferens med Aller Media-kollegor från Norge, Danmark och Finland. Det brukar vara intressanta föredrag och vi har mycket att prata om och det är viktigt att utbyta erfarenheter länderna emellan. Förhoppningsvis får vi också god mat.

Annons

ANNONS

Utvalt av tv-kocken Maud Onnermark

Slev med termometer som kan mäta upp till 220°C.

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Laddar