Annons

I morgon börjar äventyret

Väskorna packade, I morgon börjar det stora äventyret.

Nu är alla väskor packade och i morgon börjar mitt stora äventyr. Mot Afrika och  toppen av Kilimanjaro 5895 m högt. Känner mig både spänd och lite nervös. Helgen har gått åt till att komplettera utrustningen och packa.

Annons

I morgon hämtar taxin redan 4.15 och vi flyger till  Amsterdam från Arlanda och sedan vidare mot Tanzania och Kilimanjaro. Jag ska försöka uppdatera bloggen, men jag lovar inget det  är inte säkert att jag har uppkoppling. Men på Instagram hoppas jag att jag ska kunna hålla er som är nyfikna lite uppdaterade några gånger i alla fall.   Men nu ska jag försöka få några timmar sömn innan klockan ringer.

Annons

ANNONS

Utvalt av tv-kocken Maud Onnermark

Slev med termometer som kan mäta upp till 220°C.

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Laddar