Annons

På väg mot nya äventyr

Väskorna är packade och kängorna inpregnerade inför min äventyrsresa till Peru.
Väskorna packade inför mitt nya äventyr, mot Peru.

Äntligen är väskorna packade. Nu ska jag försöka sova några timmar innan jag ska på väg mot nya äventyr. I  morgon bitt ska jag åka till Peru och vandra över höga berg. Vi ska upp på 5 000 meter och det är högt. Vet inte hur det kommer att vara med uppkoppling, men jag hoppas kunna lägga upp bilder på Instagram, så får ni som vill följa kan se lite vad som händer. Jag kommer inte kunna blogga utan det är Instagram som gäller, i efterhand kan ni få se mer på bloggen. Jag är väldigt förväntansfull för resan och det ska bli så spännande med allt. Jag har aldrig varit i Sydamerika förut. Jag undrar mycket vad vi kommer att få för mat. Blir det marsvin?

Annons

Men ni härhemma ska inte behöva vara hungriga jag har tidsinställt några inlägg så att ni får ny matinspiration varje vecka åtminstone till helgerna. Önskar er alla en fin augusti.

Annons

 

ANNONS

Utvalt av tv-kocken Maud Onnermark

Slev med termometer som kan mäta upp till 220°C.

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Laddar