Annons

Nu är det dags att börja träna

Att springa vid havet är underbart när man har vinden i ryggen.

När man äter så mycket som jag gör måste jag kompensera med att röra på mig. Jag gillar det, men den senaste tiden har det inte blivit mycket motion. Det är jobb och många resor som tagit tiden. Det senaste fyra helgerna har jag varit bortrest. På något sätt är det lätt att hamna i soffan framför tvn när man är trött på kvällen i stället för att ge sig ut och promenera eller springa. Men nu har jag bestämt det måste bli ändring. Jag mår ju bra av träning och så har jag en riktig utmaning framför mig. Jag lovar att berätta mer om några veckor då jag sätter igång på riktigt. Nåväl, det känns som jag är igång med träningen igen. I går blev det 6 km löpning och idag lite styrketräning. Känns mycket bra. Men det är svårt att hinna med att laga mat för ikväll måste jag också fortsätta med min gurkinläggning. Därför passade det extra bra att testa en färdigrätt på burk. Det blev indisk linssoppa och det var en glad överraskning. Den var så god och smakade som hemgjord. Dessutom tillagad utan några konstiga tillsatser.

Annons
Annons
Indisk linssoppa färdig från burk.
Annons

ANNONS

Utvalt av tv-kocken Maud Onnermark

Slev med termometer som kan mäta upp till 220°C.

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Laddar